Помните ли Пепи от култовия „Оркестър без име“? Ето как изглежда актрисата днес и с какво се занимава (Снимки)

Няма как да не помните една от култовите БГ-комедии от далечното минало – “ Оркестър без име „. И до днес лентата си остава ненадмината класика в жанра.

А репликата „Пепи, каква е тая бира, ма?“ е повтаряна не по-малко от рефрена на песента „Оставаме“.

Пепи Оркестър без име

Емблематичната актриса Живка Пенева , изиграла ролята на Пепи , вече е горда баба на първото си внуче . Още преди няколко години звездата си пожела да стане баба, а дъщеря ѝ Теодора не закъсняла с големи подарък.

Любопитното е, че внучето на Пенева е наполовина италианче и проплакало на Ботуша. Там щерка ѝ замина да си търси късмета още преди години, а с таткото на детето си имали дълга връзка, преди да решат да станат родители.

Живка Пенева внуче

Неведнъж екранната Пепи е споделяла, че е преминала през 9-те кръга на ада в отглеждането на дъщеря си. Като самотна майка парите не ѝ стигали за нищо, но никога не съжалила, че е избрала да я възпитава сама.

Сега се радвала, че Теодора била добре осигурена, макар никога да не е усетила бащина ласка. Дълги години покрай самоличността на таткото на наследничката на Пенева витаеше мистерия. Едва след смъртта му звездата от „Оркестър без име“ вдигна завесата и реши да разкрие кой е той.

„Когато забременях, човекът имаше семейство, затова не посмях да го развеждам. Исках само да признае дъщеря ни. Това е Иван Димитров Иванов, по време на соца беше секретар по строителството на окръжния комитет на БКП“, призна след години мълчание Живка. Факт е, че дъщерята наистина носи имената на баща си, макар да не го е познавала.

През смях се шегувала с приятелки, че вече не ставала за ролите на хубавици, за каквито я вземали навремето, но пак се надява някой режисьор да я покани за екранна майка, баба или свекърва. Преди време Живка бе споделила, че пенсията не ѝ стига и се подпомага финансово, като къса билетчета в Русенския театър и помага почасово в една от църквите в крайдунавския град.

Желаем ѝ прекрасни мигове с новороденото внуче!