Внимание! Изхвърлете тези предмети: Носят лош късмет

Случвало ли ви се е да сте в жилище, в което просто се чувствате некомфортно и копнеете по-бързо да го напуснете.

А замисляли ли сте се, че именно вашето може да е такова и хората да се надяват по-бързо да излязат от него?

Е, има някои неща в един дом, които на подсъзнателно ниво понякога карат хората да се чувстват зле. Добре е да се отървете от тях, ако искате хората, а и самите вие да се чувствате по-комфортно в апартамента си. Ето кои са те:

Изкуствени растения и саксии

Веднага създават усещането, че собствениците на тази къща отдавна са си плюли на петите и са се предали. Не могат да отглеждат нищо и са ги сложили просто така. Особено пък, ако тези растения са покрити със солиден слой прах.

Много снимки и рамки

Вие в детската градина, вие в училище, вие в университета, вие с приятели, вие в сватбена рокля, вие с бебешка количка… вие, вие, вие, вие.. Целият ви живот е изложен на скрина.

Не е нужно всички да гледат това, като са в дома ви или пък вие непрестанно да го павите, когато прекарвате време у дома. Не живейте в миналото ,а в настоящето

Плюшени играчки на леглото

По-добре е да го използвате само за спане и секс, а не за подиум на странната си привързаност към плюшени животни, които и без това събират много прах и бактерии.

Да, те може да са много сладки и да ви напомнят за някого, но вие вече не сте деца.

Първоначално може да изглеждат смешни или сладки за гостите ви, но скоро започват да приличат повече на вик за помощ.

Козметика и парфюми из цялата къща

Не е необходимо гостите ви да знаят колко усилия и пари влагате, за да изглеждате толкова добре. Дръжте тези неща на място, където не влизат чужди хора.

Колекции от кукли

Те изглеждат направо страховито и по-скоро плашат мъжете.

Много котки

Да, тези животинки без спор са много сладки. След второто обаче е крайно наложително да спрете да ги приютявате колкото и да ви се иска, особено, ако все още не сте намерили сродната си душа. Самотната жена с много котки в жилището си е символ на нездравословност.

Покривало за тоалетната седалка

Наистина ли искате по този начин да си украсите тоалетната/

Първо – определено не изглежда кой знае колко красиво и второ – крайно нехигиенично е – тези неща събират купища бактерии.