Известният астролог Гал Сасон направи страховита прогноза за 2020 година

Топастрологът Гал Сасон представи прогнозата си за 2020 като сподели, че това е година, чакана от десетки години с нетърпение и в същото време със страх заради начина, по който ще бъдат подредени планетите.

Според някои астролози се очакват бедствия. Според други, това е годината на раждането на нова епоха.

Гал Сасон е убеден, че 2020-а ще бъде страховита година.

Той не изключва възможността човечеството да поеме път към нова епоха.

Според нумерологията, числата 4 и 22 вещаят скръб и навлизане в тайните на живота.

Гал Сасон споделя, че 2020-а ще бъде феноменална, тъй като се очакват цели 6 затъмнения, а не 4, както е нормално. Едното затъмнение съвпада с лятното слънцестоене. Другото съвпада с рождения ден на САЩ.

Върховното съвпадение на Юпитер и Сатурн се премества от земните във въздушните знаци. Ретроградните аспекти на Меркурий, Венера и Марс ще са по едно и също време. Той припомня, че предния път тези аспекти са съвпадали при появата на СПИН-а и започването на студената война.

Първата благоприятна дата за годината е 6 януари – ако решенията са дългосрочни и изискват голяма дисциплинираност. Следващата благоприятна дата е 10 януари, когато има затъмнение и Велик съвпад.

Датите са подходящи за дейности, свързани с желанието за освобождаване или изхвърляне на нещо или някого от живота – различни пристрастявания, зависимости и токсични връзки. Благоприятен е и 25 януари, когато има новолуние във Водолей. Това е знакът на сбъднатите желания, който символизира Китайска Нова година, допълва астрологът, цитиран от Ретро.бг.