Фурор в bTV! Водеща на 45 бременна с трето дете? СНИМКА

Водещата от Би Ти Ви Жени Марчева, която вече има две деца, закръгли подозрително коремче. Дали наистина носи плод на своята възраст от 45 години? Това е въпрос с повишена трудност за нейните зрители – пише в. „Уикенд“. Прави впечатление, че от известно време Гени Марчева все повече напълнява. Водещата е оставила в историята вталените си дрешки и носи все по-свободни кройки – отбелязва изданието.

Промяната във фигурата се наби на очи особено осезателно в едно от последните предавания на „Тази събота и неделя“, когато Жени Марчева се появи в ефир с полана ситни плисета. Дрехата изключително добре подчертаваше коремчето й, от което следва да се заключи, че или телевизията не разполага с добри стилисти, които да подбират тоалет, скриващ недостатъците на водещата, и вместо това ги подчертават, или водещата иска всички да разберат, че е пуснала корем. Последното обикновено е желание, което единствено бременна жена може да има.

Телевизионерката вече има две дъщери от своя съпруг Мартин. Тя се хвали, че той буквално я носел на ръце, като не й позволявал да пипне домакинска работа вкъщи. Вършел всичко вместо нея, грижел се дори за приготвянето на вечерята. Съпругата не доближавала готварската печка. При толкова добър и грижовен мъж няма да е изненада, ако Марчева е решила да ражда трето дете – коментира в заключение изданието.

 

Фурор в bTV! Водеща на 45 бременна с трето дете? СНИМКА - 1