47-г. жена преспа с над 100 женени мъже, за да помогне на съпругите им

Жена, която е преспала с над 100 женени мъже, настоява, че прелюбодейството помага за спасяването на браковете.  47-годишната Гуенет Лий казва, че тя просто помага на мъжете „да запълнят дупка в живота си“, пише в. „Дейли Стар“.

Тя също вярва, че тя прави и услуга на жените, като и спестява спането със съпрузите им, от които „те вече не се интересуват“.  Серийната любовница, която живее в Лондон, планира да се среща с още женени мъже през идната година.

По думите ѝ, Коледа е добро време за старта на нови любовни авантюри зад гърба на половинката, защото многото ѝ ухажори я засипват с луксозни подаръци.  Гуенет твърди, че получава глезотии като бижута от Tiffany & Co jewellery и бельо от Agent Provocateur. Тя дори не брои бутилките луксозно шампанско.

Тя е категорична: Не изпитвам вина заради подаръците, аз правя на двойките голяма услуга.  „Говорим за мъже, които вече имат 25-30 години брак зад гърба си. Всъщност, да си завъдиш любовница по Коледа е точно същото, като да отидеш във фитнес залата, защото по празниците си ял твърде много. Дава ти нов прилив на жизнена енергия. Кара те да се чувстваш отново жив, прави те по-добър съпруг“, казва тя.