Сами от „Фермата“ обиди мъжеството на Краси – ето как избухна срещу него (Снимки):

След последния голям дуел във „Фермата“ се разрази водовъртеж от страсти.

Явно дълго потисканото напрежение между участниците най-сетне ескалира и те не пропуснаха да хвърлят малко тестостерон на арената.

Фитнес треньорът Сами Хоссни изсипа огън и жупел върху автомонтьора Красимир , който спечели елиминационния дуел срещу бизнесмена Митко Калайджиев в събота и го прати вкъщи.

През миналата седмица Краси и Митко влязоха в спорна битка на арената и сложиха край на мъжкото си приятелство.

Автомонтьорът поиска противоречивият им сблъсък да се преиграе, въпреки че опонентът му беше изтощен и с окървавени пръсти. Митко не се съгласи и уж благородно подари на Краси вече присъдените му в проблематичната игра точки, след което нарече опонента си „дребна душа“.

Краси и Митко Фермата

След този конфликт Сами Хоссни зае позата на морален арбитър. „Красимир не постъпи мъжки, не игра честно и предаде приятелството си с Митко“, отсече той и обвини автомонтьора, че ценностите му не са на висота.

„Аз съм състезател по кикбокс, ритали са ме в главата, но не съм лежал, не съм обвинявал никого, а съм ставал, бил съм се мъжки и съм губил мача. Но аз така си ги играя нещата“, похвали се той.

Сами Хоссни

Обзет от чувство за превъзходство, Хоссни се разграничи от останалите участници, които се борят за голямата награда от 100 000 лева. „Това е много малка сума. Докато съм тук, в шоуто, губя около три пъти повече пари, отколкото ако спечеля приза. Нямам финансова изгода да отида на финала“, заяви Сами пред камерите.

Краси пък чистосърдечно си призна, че за него това са много пари и с тях може да оправи живота си. „Аз бих постъпил по същия начин, по който постъпи Краси. Арената за двубои е място за състезание“, заяви подкрепата си за автомонтьора софтуерният милионер Митко Караиванов.