Ад в поп-фолка! Андреа е в болница СНИМКИ 18+

Краят на 2019 определено изненадва фолк певицата Андреа, а тя изненадва всички нас. Последното й стори в Инстаграм хвърли в смут последователите й, след като тя снима ръката си с абокат. От снимката се вижда още, че блондинката се намира в болница и е на системи.

В надписите, които са прикрепени към инстаграм историята, обаче се долавя чувство за хумор, а емотиконите са на смеещи човечета. От тях се разбира, че инцидента се е случил по време на “луда фотосесия”. Какво точно се е случило не става ясно.

Моника Валериева също не остана по-назад и побърза да публикува стори на силните лекарства ксанакс, които се използват за лечение на тревожност, смесени тревожно-депресивни състояния или депресия.

Те са наредени под формата на коледна елха, а надписът гласи “Направих коледната елха, вече съм по-спокоен”. Във въпросната публикацията естествено е тагната Андреа и множество смеещи се емотикони.

В момента, бившата на Кубрат Пулев се намира в Русия. Вчера тя сподели провокативни кадри, на които свири полугола на пиано, а акцент е актуалната за сезона барета. Както предполагате, потребителите отново забелязаха, че на снимки е “играл фотошопа”.