Майка правила с*** с момче от училището на дъщеря й СНИМКИ

Жена от американския щат Орегон е арестувана за това, че е правила секс с 14-годишно момче, което е посещавало същото училище като дъщеря й, съобщава „Дейли Мейл“. Според информацията двамата са се запознали в интернет.

Рита Лийн Мелвин, на 36 години, е обвинена в примамване на непълнолетен, сексуално насилие, содомия, изнасилване и др.

Тя e арестувана в дома си в Ридъл в четвъртък, 5 декември, след като правила секс с момчето на задната седалка на колата си една седмица по-рано, а преди това го примамила в машината.

Мелвин е обвинена и в това, че е изпращала сексуални съобщения на 14-годишния тийнейджър и му изпращала голи снимки и видеоклипове в Snapchat.


Мястото, където е осъществен сексуалният акт

Според информацията от полицията, тя се е опитала отново да се срещне с момчето след случилото се в колата, но той се оправдал, че не се чувства добре. Впоследствие майката на момчето разбрала всичко и съобщила за Мелвин в полицията.

36-годишната жена е признала, че е изпращала секс съобщения на момчето, но твърди, че го е смятала за „17 или 18-годишен“. Тя е признала и за откровените фотографии и видеоклипове, но отрича да е правила секс с тийнейджъра.

Рита Лийн Мелвин също така е признала, че е пращала секс съобщения и на други „млади момчета“ без да навлиза в подробности.