Момиче реши да промени цвета на косата си и преживя ужасяващ кошмар

Младо момиче реши да промени цвета на косата си и преживя най-ужасяващия кошмар в живота си. След разкрасителната процедура с евтина боя 20-годишната австралийка се озовала в болница с химическо изгаряне от трета степен, съобщава The Sun.

20-годишната Анализе Фокс от Австралия увредила скалпа си, след като изсветлила тъмната си коса в домашни условия. Боята, която използвала, струвала 6 паунда.

Още същата вечер Фокс е приета в болницата, където й е поставена диагноза изгаряне от първа степен.

След като лекарите изпратили снимки на главата й в отделението за тежки изгаряния, се оказало, че момичето е получило „тежко изгаряне от трета степен“.

Австралийката споделя, че може да се наложи да претърпи операция за присаждане на кожа на тила.

След инцидента Фокс сподели във Фейсбук снимки на изгорялата си глава и заяви, че това е най-голямата грешка в живота й.

„Увих изрусената си коса с найлон и отидох в супермаркета за друга кутия боя, тъй като се страхувах, че няма да ми стигне. Главата ми започна да гори и побързах да се прибера вкъщи, за да измия боята“, пише момичето в социалната мрежа.

Тя предупреждава всички жени да бъдат много внимателни и да не пестят пари при избора на боя.

„Зная, че много хора боядисват косата си у дома и могат да повторят моята грешка. Разбирам също, че това беше глупаво решение“, посочва тя.