Мощно Пълнолуние настъпва в Близнаци: 4 зодиакални знака ще следват интуицията си! Пазете се от клюки и интриги!

Пълнолунието в Близнаци, настъпва в 07.13 часа. Това е време за освобождаване, разкриване или обявяване на нещо, по-специално комуникация или свързано с обучението, за което искате другите да се захванат.

Не е идеално обаче да разкриете въпрос, който искате да омаловажите, тъй като каквото и да излезе на бял свят сега, вероятно ще има фанфари около него. Идните дни са мощни за нови идеи, но те са наистина нови и изискват повече време, за да се развият и узреят.

Пълнолунието в Близнаци е любопитно и гладува за идеи и информация. Това може да внесе внезапно осъзнаване в нашия живот и доста неотложна „необходимост да знаем“, за да получим важно послание.

През тази пълна Луна пред нас ще стои задача да се научим да откриваме проблемите, които наистина трябва да бъдат разгледани сериозно и дълбоко. Не се разсейвайте с незначителни детайли, по този начин може да пропуснете най-важното.

Най-силно чувствителни към лунната енергия ще се окажат хората от знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Често пълнолунието носи безпокойство, което идва отвътре, от подсъзнанието, надигат се неясни тревожни чувства, мисли и страхове.

Емоционални истини по въпроси, които сме избягвали или объркали, започват да се появяват сега и през следващите седмици. Те може да не са винаги удобни, но те ни мотивират да предприемем подходящи действия.

Пълната Луна изостря непрестанния конфликт между разума и чувствата. Ако имаме съмнения за нещо, не трябва да се страхуваме да проверяваме всичко дори и по няколко пъти, да се освободим от всички свои вътрешни и външни ограничения.

Трябва да сме особено прецизни, ако извършваме дейности, свързани със сферите на обмена на информация, комуникацията и транспорта, кратките пътувания, покупко-продажбите, подписването на договори и сключването на сделки.

Препоръчително е да не купуваме или продаваме важни за нас неща, да не подписваме договори, особено такива, с които не сме се запознали добре и не сме ги обмислили предварително.

Трябва да се пазим особено от клюки и необмислени думи.Пълнолунието помага да се довършат дейности, които чакат отдавна, а това пък от своя страна дава възможност за започване на нови проекти. Звездите подсказват, че тези задачи могат да приключат много бързо и внезапно. Наблюдавайте внимателно всичко случващо се около вас, следете за всеки знак, именно тогава може да получим уникална перспектива за нови възможности.

Това е подходящо време за отказване от вредни навици. Освободете се от излишното и ненужното. Дайте пространство на новото, на перспективното – време е за нови начинания, нов живот. Ние трябва да сме готови да се разделим с всичко, което се е изчерпало, в противен случай ще страдаме от последствията, ако задържаме старото и ненужното.

Пълнолунието е време, което може да използвате за лечение и разкрасяване, гадания, за привличане на любовта, късмета и за усилване на всички ваши желания. Магическите ритуали могат да се изпълняват в нощта на пълнолунието и на лунни затъмнения.