Красимира и Димитър на любовно пътешествие след „Фермата“ (СНИМКИ)

Красимира Цочева и Димитър Калайджиев задълбочават личните си взаимоотношения след излизането от „Фермата“. Двамата не крият чувствата си и са неразделни. В социалните мрежи се видя, че са били на почивка в Копривщица. Приближени казват, че там са се отдали на секс туризъм и най-после са консумирали чувствата си.

Влюбените гълъбчета са в компанията на други екс риалити герои – треньорът Сами Хоссни , който е с гаджето си Мила и фермерката Велислава.

Бизнесменът Митко от Благоевград беше колоритен играч във „Фермата“. Освен бърз ум, той показа и чувство за хумор, което му помогна да спечели сърцето на Красимира. Сега двамата вече са започнали да пишат своята нова история на чисто и да се радват на любовта си. Влюбените са неразделни и постоянно обикалят из България. „С Красимира се разбираме с една дума“, призна преди дни Димитър.

Припомняме, че потиснатата домакиня Красимира Цочева реши да зареже бащата на сина си, докато е във „Фермата“. Красимира пожела да преобърне хода на живота си навръх 31-ия си рожден ден, и то окуражена от младия, прясно разведен бизнесмен Митко Калайджиев.

Веднага след излизането си от шоуто, двамата започнаха бурна връзка. „Има два типа хора, които съдбата ти праща – единият тип са хора-уроци – учители, другият тип са хора-подаръци. За мен Митко е съвкупност от двете неща“, каза Красимира.