Сгодени ли са Глория и пловдивският милионер Йордан Джермански?

Сгодени ли са примата на поп-фолка Глория и пловдивският милионер Йордан Джермански? Това е въпросът, който развълнува фенове и последователи на звездата, след като във вчерашния ден тя публикува щастлива празнична снимка.

Интересното на кадъра обаче не е коледната елха, а пръстен, който блести на ръката й. Усмивката, разбира се, също грее на лицето й.

Стотици въпроси бяха зададени относно красивото бижу, но изпълнителната не е отговорила на нито един от тях и навярно, ако щастливото събитие е истина, тя ще го обяви публично.

Като се замислим, това време от годината определено е най-хубавото за едно такова решение, а фенове са категорични, че Глория го заслужава.

Тя и пловдивският милионер Йордан Джермански буквално летят на крилете на любовта, а доказателство за това е последната песен на певицата със заглавие “Гост не си“, която е създадена точно от любов, провокирана от най-голямото чувство.

Вече е факт и дългоочакваната книга на Глория със заглавие “До последната усмивка“. Все още биографията на певицата реално не се продава, но всеки, който желае да бъде сред първите й притежатели, може да я поръча онлайн предварително и когато тя излезе, ще му бъде доставена.