Убиха мъж и жена, докато правят с*** в колата

В Украйна влюбена двойка е намерила смъртта си, държейки се за ръце, след като двама крадци ги нападнали, докато правят секс. Те са ги простреляли и погребали живи, за да могат да откраднат техния джип Volkswagen, предаде „Дейли мейл“.

39-годишният Генадий Андреев и неговият съучастник Руслан Клеменчук са убили жертвите си в гората край Гутиривка, село в централна Украйна. 44-годишният бизнесмен Юри Безнищенко и любимата му Алла Витряк, на 40 години, често идвали на същото място, за да бъдат заедно. Двойката пристигала в определени дни от седмицата и престъпниците знаели добре това, съобщават от Полтавския окръжен съд. През юни 2016 г. Андреев и Клеменчук нападнали от засада жертвите си, докато те правели секс.

Според съдебната информация, Андреев прострелял Юри в главата и поискал от Алла да му предаде златните си бижута. След като тя го направила, той изстрелял куршум и в нейната глава. После извергите погребали агонизиращите си жертви, които молели да не бъдат убити в гората. Говорителят на полицията Руслан Бирюков казва: „Андреев и Клеменчук простреляли жертвите и ги погребали. Жертвите все още са били живи, когато ги заравяли. Мъжът и жената умрели, държащи се за ръце в гроба си. След убийството на двойката, Андреев закарал автомобила Volkswagen Touareg на убития Юри Безнищенко до къщата си и го скрил в гаража.

Година по-късно Андреев се опитал да продаде частите на колата в интернет и бил хванат от полицията. Наталия Лец, говорител на местната прокуратура разказва: „Полицията откри разглобената кола и пистолета Макаров, с който жертвите са простреляни, в гаража на Андреев.“

 

От разглобения автомобил не е останало много. Прикован от доказателствата, убиецът е показал на служителите на реда мястото, където той и съучастникът му погребали жертвите. На полицаите били нужни около пет часа, за да разкопаят телата, предаде Блиц. На 2 декември тази година, осъжданият вече Генадий Андреев получава доживотна присъда, а съучастникът му Руслан Клеменчук е осъден на 12 години затвор.