Една зодия ще се спаси от голяма неприятност, друга ще получи важна покана

ОвенТази събота може да ви помолят за услуга. Не бързайте да отказвате. Може да загубите повече, отколкото ако изпълните молбата.

Телец

През този ден е важно да сте на линия. Очаква ви покана за гостуване, която никак няма да ви се иска да пропуснете.

Близнаци

Тази събота си осигурете повече движение и разходки. Имате нужда да отхвърлите много неща от главата си. Приберете се с чисти мисли.

Рак

През този ден бъдете добър слушател. Това ще ви спечели позиция, а и ще ви осигури много ценна информация.

Лъв

През този ден не се опитвайте да изпреварвате времето и събитията. Необходимо е още време, за да продължите напред.

Дева

Тази събота ще бъдете изправени пред предизвикателство. Действайте отговорно и хладнокръвно, за да постигнете добри резултати.

Везни

Тази събота е време да се погрижите за себе си. Това не означава непременно да правите нещо. Най-добре се отдайте на мързел.

Скорпион

Тази събота не се осланяйте на надежди и не очаквайте нищо от другите. Най-добре си свършете работата сами, дори да не постигнете съвършенство.

Стрелец

Звездите ви съветват да не бъдете много активни днес. Най-добре изберете позицията на наблюдател. Не споделяйте веднага мислите, които ще ви посетят.

Козирог

Тази събота ще имате силите  и куража да отхвърлите нечий натиск. Ще разкриете подъл план и ще се преборите с противника.

Водолей

За днес си изберете спокойна и ненатоварваща дейност, която  е свързана с плановете ви за бъдещето. Може просто да седнете с един бял лист и да изпишете мечтите си.

Риби

Тази събота може да се почувствате уморени. Не си правете планове. Следвайте желанията си, колкото и да са спонтанни.