Силни емоции за Козирог, ето кой прави огромна грешка

Овен

Ще възникнe конфликт с половинката, породен от променливите ви настроения. Възможно е да кажете неща, които действително не мислите и за които ще съжалвате. Опитайте да се разсеете от негативните мисли – прекарайте малко време сами. Разходка из града доста ще ви помогне.

Телец

Ще се почувствате вдъхновени за нови идеи и проекти. Обмислете внимателно възможностите си и действайте. Представете ги на работното място – ще получите позитивни мнения. Не се ядосвайте заради дребни неща – те ще ви помогнат да намерите по-добър начин за реагиране.

Близнаци

Днес колега ще ви помоли за съвет. Помогнете му с каквото можете – ще успеете да намерите решение заедно. Времето, прекарано с него, ще ви разсее от някои лични проблеми и ще ви направи по-радостни. Ще успеете да свършите много работа, но не се преуморявайте – отделете вечерта за почивка.

Рак

В понеделник очаквате посещение. Не се разочаровайте, ако никой не се появи – вероятно е възникнал проблем. С приятели ще водите интересни разговори и вероятно ще стигнете до идеята за пътешествие. Всички ще са толкова развълнувани, че ще започнете да го планирате веднага.

Лъв

Познат ще ви помоли за помощ. Не се доверявайте на всичко, което чуете – вероятно преувеличава случката или просто е объркан. Бъдете обективни. Споделете мнението си, но не се месете повече – фокусирайте се върху вашите нужди и желания. Очаква ви напрегната седмица.

Дева

Добре е днес да се отдадете на развлеченията. Впоследствие ще намерите някакво ново занимание, което много ще ви допадне. Ще намерите начин, по който ще имате възможността да включите новото си хоби на работното място. Очаква ви добра новина.

Везни

Въпреки че се чувствате изморени, днес ще успеете да завършите голяма част от задълженията си. Всякакви идеи и мисли минават през главата ви. Забавете темпото – вършете работата си стъпка по стъпка и се фокусирайте изцяло над нея. Вечерта се забавляйвате.

Скорпион

Добре е днес да отделите повече време за почивка. Работете внимателно и бавно, за да не допускате грешки. Оставете вечерта само за себе си – обмислете някои планове и цели и се отпуснете. Не се ангажирайте с изморителни занимания – гледайте телевизия, започнете нова книга и се насладете на домашния уют.

Стрелец

Обърнете внимание на близките си приятели – напоследък не сте прекарвали много време с тях. Някой от тях ще ви помоли за помощ. Бързо ще се справите с проблема, след което ще се насладите на приятни разговори. Ще ви хрумнат идеи за бъдещи проекти и пътувания.

Козирог

Началото на седмицата е трудно за вас и много емоционално. С човек, с когото имате конфликт ще си изясявате отношенията. Не очаквайте да стигнете до съгласие по спорните въпроси. Ще ви се наложи много бързо да взимате важни решения. Бъдете решителни и рискувайте.

Водолей

Предстои ви спокоен и приятен ден. Няма да изпитате затруднения докато изпълнявате задълженията си. Ще опознаете нов колега през някоя почивка. След работния ден няма да искате да се прибирате – обадете се на приятел и излезте навън. Предстои ви ново запознанство.

Риби

Денят ще е прекрасен за вас. Очаква ви добра новина на работното място. Задълженията ще ви се сторят леки и приятни, няма да изпитате затруднения в изпълнението им. Стари проблеми ще напомнят за себе си, но няма да развалят настроението ви.