Страховитите пророчества на Едгар Кейси започнаха да се сбъдват

В своя книга американският ясновидец и паралечител Едгар Кейси е представил поредица от пророчества, които днес започват да се сбъдват. Така например, вулканичните изригвания започнаха да стават все по-често, а също така и части от леда вече ги няма поради топенето, съобщават световните издания.

Всичко започва с факта, че на 6 декември тази година значително се е повиши активността на италианския вулкан Етна. Специалистите регистрираха изригвания от двойка новообразувани кратери.

Кейси в книгата пише за поредица от катаклизми в Южно море (Южен Тихи океан) под формата на наводнение или повдигане на дъното. Той също така пише за събития в региона на Етна и цялото Средиземноморие. Всички активности са доказателство за изместване на полюсите.

В Южно море се е образувал участък в средата на водата, който не замръзва. Най-вероятно нещо загрява леда отдолу. Геолозите все още не могат да кажат какво точно.

Кейти споменава и за Гренландия. Тази година там стана толкова топло, че Тръмп дори искаше да я купи.

Истинските проблеми обаче, според пророчеството, ще започнат от Япония. Там активност проявява вулканът Сакурадзима, който е част от супервулкана Айра и може да се достигне до драматични събития.