Гена Трайкова крие бременно коремче? Новинарката е неузнаваема на тези снимки (Снимки):

На последните снимки, които се появиха в социалните мрежи, нежното лице на телевизията, Гена Трайкова , е направо неузнаваема . Водещата е натрупала доста килограми в повече за изключително кратък период от време.

Говори се, че за месец Трайкова е качила повече от 20 кг, видя Ретро.бг.

Блондинката залага на широки дрехи, които прикриват корема й. Заради рязкото й напълняване се носи слух, че тя е бременна .

Повод за тези слухове дава и жест, присъщ за всяка бременна жена. Колеги на Гена Трайкова забелязват, че тя често поставя ръка на корема си.

Гена Трайкова

42-годишната блондинка деликатно се измъква от въпросите им дали е бременна.

След няколко провалени връзки, Гена Трайкова спря да афишира личния си живот в медиите. От години завесата на личния й живот остава спусната и всички е пълна мистерия какво се случва в него.

Венелин Петков е най-известният партньор на Трайкова. Любовта между тях пламна, докато двамата бяха екранна двойка на новините по Би Ти Ви. След като ги повишиха, двамата сложиха край на връзката си. Ако се вярва на слуховете, Гена дълго е страдала от раздялата с него.

Но въпреки това двамата запазиха цивилизовани отношения в името на общата им работа. Към днешна дата те са добри приятели, а Венелин Петков се носи на крилете на любовта с очарователната Николета Маданска.