Хороскоп на Алена за днес, 19 декември: БЛИЗНАЦИ – не сядайте зад волана, СКОРПИОН – шанс за приходи, ВОДОЛЕЙ – успехът е гарантиран

ОВЕН

Ще се сблъскате с трудности, които са пречка при работа, изискваща финансиране. Проблем е, че няма как да го осигурите бързо особено в този ден, а не е изключено и да се откажете от него, защото сте преценили, че се справяте и с вашите средства.

Завършете дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към бъдещи успехи. Семейните разправии не трябва да ви притесняват, защото ще ви донесат спокойствие, след като споделите проблемите си.

Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си.

ТЕЛЕЦ

Предстои ви неочаквано много труден ден. Отложете срещите си и новите запознанства. Не е изключено да се почувствате виновни, заради факта, че не сте изпълнили задачите си у дома. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Обсъдете с вашите колеги и началници нововъведенията на вашето работно място. Добавете и личните си проблеми и картинката на деня ви е кристално неясна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани.

БЛИЗНАЦИ

Не се поддавайте на желанието да блеснете с нови идеи и да предприемете промени. Време е за начинание, но не сте решили какво и кога да започнете, и дали този ден е подходящият. Не сядайте зад волана. Избягвайте обсъждането на делови проблеми. Проявете търпение, каквото и става около вас. Самотните представители на знака да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. Сексуалният ви живот е на ниво, ако не проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате.

РАК

Не взимайте прибързани решения и не предприемайте решителни стъпки за промяна. Възможно е влошаване на финансовото състояние. Бъдете отговорни и въздържани. Отложете деловите разговори и внимавайте в думите и действията си. В личните отношения липсва хармонията, само защото сте решили да се инатите. Стабилизирайте отношенията си у дома и обърнете внимание на близките си. Време е несемейните да помислят за създаване на семейство и да се огледат за подходящия партньор. Въпреки, че сте уморени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

ЛЪВ

Работата ви отегчава с еднообразието си и затова днес сте готови за промени в професионален план. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени решения, за да избегнете грешки. Много от вас трябва да направят важен житейски избор. Денят позволява провеждането на делови разговори и срещи. Във втората половина на деня ще се изострят отношенията с близките ви. Не спорете с роднините си, които са решили да ви оженят без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема.

ДЕВА

Ако се занимавате с издаване на книги или сте преподаватели, се пазете се от кражба на интелектуален труд и агресия от страна на конкуренти – в случай, че те узнаят, че сте разбрали за стореното от тях и ще заведете дело. Търговците имат възможност да реализират отлични печалби. Не предприемайте начинания. Заемете се с рутинната си работа, за да не се провалите. Денят не ви позволява да рискувате. Ще се приберете уморени, но доволни от себе си. Останете с близките си. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Не ви съветвам да приемате прекалено лично отправените ви забележки, ако искате да се справите с найобикновени задачи. Пазете се от кражба на улицата. Не е изключена криза в материално отношение. Контролирайте разходите си и не раздавайте заеми. Преди да търсите удовлетворение от щедростта си, преценете дали постъпвате правилно. Ще се наложи да помогнете на ваш приятел, който се е оженил за ваша стара позната. Рискувате да предизвикате ревността на половинката си, която на всяка цена иска да дойде с вас. Най-добре е вечерта да се откажете от секса, за да изясните чувствата си.

СКОРПИОН

Заредете с воля и решителност и променете навиците си, въпреки че няма как да се случи за ден, но е важно да поставите началото. Въпреки шансовете за приходи, денят е неблагоприятен. Възможни са разправии с партньорите ви на работното място. Отдайте се на интелектуални занимания. При възможност осъществете делово пътуване. Вечерта очаквайте разправии с роднини заради непотушен скандал, започнал в ранни зори. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към половинката си.

СТРЕЛЕЦ

Общуването с нови познати ще ви попречи да работите спокойно и съсредоточено в този важен за вас ден. Притеснени сте заради планираните важни задачи, но без да сте преценили дали момента за тях е подходящия. Възможни са загуби. Бъдете пестеливи. В близките дни не очаквайте приходи. До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Денят е неблагоприятен за активна работа. Не очаквайте приходи. От сутринта се налага да разрешавате стоварили се върху вас проблеми на работното място, въпреки че не ви засягат пряко. Въпреки усилията ви да постигнете примирие с вашите разярени колеги, няма да успеете да ги успокоите. Вечерта си дайте заслужена почивка. Забравете за семейните си задължения, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Оценявайте реално действията на околните. Не губете решителността си и ще блеснете с професионалните си умения, дори ако дадете отказ на поредното делово предложение. Успехът ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Уговарянето за подписване на сделки, свързани с инвестиции не е благоприятно за вас. Вечерта си поканете гости. Хармонизирайте семейните отношения. Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате.

РИБИ

До обед не уговаряйте срещи. При запознанства, не се поддавайте на нечий чар или умение да омайва с думи, за да не се разочаровате в деловите отношения. Вечерта очаквайте полезни делови срещи. Не обръщайте внимание на дребните неприятности. Отложете семейните разговори за вечерта, защото се налага да преразгледате отношенията с брачната си или интимна половинка. Сексуалният ви живот също е проблемен. Причината този път е във вас, защото не се чувствате достатъчно обичани и сте се затворили в себе си.