Светлана Гущерова показа бебето, но предизвика скандал СНИМКИ

Цяло лято Светлана Гущерова обикаля екзотични точки на света, а след това грижливо и щедро обработва фотосите си, за да събират после те огромно възхищение в социалните мрежи.

След като роди през март тази година своята дъщеричка, плеймейтката, която се промени до неузнаваемост през последните години вследствие на множеството разкрасителни подобрения по себе си, възстанови много бързо предишната си атлетична форма.

По-често я виждаме в компанията на добрия й приятел Азис обаче, отколкото с бебето. И ето, че Гущерова ни изненада, като се снима и с малкото си момиченце.

Въпреки че не показва нищо от него, освен шикозната му количка, Светлана все пак показа как се чувства в ролята на майка. Разбира се, дори и на този фотос плеймейтката не е пропуснала да се похвали със скъпата си чанта и палто.

Припомняме, че първородната дъщеричка на Светлана и Христиан Гущерови се роди недоносена, в 8 месец, който е доста критичен. Тогава семейството не потвърди официално новината, нито разкри подробности, които към днешна дата вече се знаят от всички.