Ексклузивно: Кобрата се замеси в нов скандал в САЩ! Депортираха го обратно в България!

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев се забърка в нов скандал в САЩ, като се е стигнало до депортирането му обратно в България. Причината е проблем с визата му, която е била изтекла.

Кобрата се гласеше да гледа битката Дионтей Уайлдър – Тайсън Фюри, но не е успял да присъства в залата в Лас Вегас. Това разкри в „Туитър“ журналистът Майк Копингер.

„Кубрат Пулев беше депортиран от САЩ в България заради издаване на виза. Той се качваше на полет от Чикаго до Лас Вегас, за да присъства на битката между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри“, съобщи Копингер.

Пулев искаше да наблюдава на живо Фюри и Уайлдър, тъй като победителят е много вероятно да срещне Кобрата или Антъни Джошуа, които се очаква да се срещната на ринга на 20 юни в Лондон.

Припомняме, че Кобрата се замеси в голям скандал в САЩ миналата година, когато след победата си над Богдан Дину в Коста Меса целуна по устните американката Джени Суши, известна като Кралицата на голото суши. Стигна се и до отнемането на лиценза на българина за територията на САЩ. Впоследствие му беше възстановен.