Емилия за мълвата за бременност: Няма смисъл да крия !

Сред зачестилите клюки и сплетни напоследък, свързани с името на попфолк фурията Емилия в публичното пространство имаше и такива, които освен връзката ѝ с Бушар, засягаха темта за новата ѝ „бременност“.

Всичко се оказа само лъжа и певицата сама опроверга слуховете за себе си.

„Имах здравословни причини, заради които качих малко килограми, сега вече съм добре.

Но аз така се харесвам и не смятам да отслабвам. Може би заради това си мпомислиха, че съм бременна. Пък и вече две години откакто сме женени и е нормално хората да очакват да се случи нещо такова. Ако стане, дай боже, уверявам ви, че лично ще съобщя, още преди това да е проличало“ – отсече Емилия.

Певицата винаги е била открита по отношение на личното си пространство. Така беше и когато обяви връзката си с Жорж Башур и като се ожениха. „Няма смисъл да крия каквото и да е, защото сем публична личност и хората се интересуват“ – коментира звездата, чието мислене имат много малко други нейни колежки.

Преди седмица тръгна мълвата, че двамата са сложили край на отношенията си. Певицата се появи в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, за да опровергае лично тази мълва. Факт е обаче, че Башур е изтрил всичките им общи снимки в социалните мрежи. А и Емилия не звучеше много убедително, като набързо претупа темата.