Щерката на Николина Чакърдъкова наруши закона и се оказа зад решетките

Мария, дъщерята на голямата певица Николина Чакърдъкова, е била опандизена. Младата девойка нарушила закона и се наложило да й сложат белезници.

Красивата щерка най-силно се притеснила от реакцията на властната си майка. Затова решила да скрие от нея и тя не разбрала за случилото се. Зад решетките излиза благодарение на баща си.

Случката се разиграва преди доста години, когато Мария Чакърдъкова е непълнолетна. Отива на детска дискотека, но не спазва вечерния час, който по онова време бил стриктен и униформените следили за спазването му. Мария се замотала и я хванали да се шляе по улиците.

В резултат се оказала зад решетките. Органите на реда искали телефонен номер на майка й, но тя категорично отказала да й се обади. На помощ пристигнал нейният баща, който категорично й забранил да споделя пред Николина за случилото, защото „щяла да ги убие и двамата“.

Голям удар за Николина Чакърдъкова!

Николина е доста строг родител, но е успяла да възпита децата си на честност и трудолюбие. От малка пратила Мария да работи като сервитьорка в ресторанта на своя близка. Тя пък там започнала да се опитва да пее, макар забраните на майка си.

Към днешна дата Николина е приела съдбата на своята дъщеря и дори записа песни с нея. Наскоро заяви, че предава щафетата на нея и на предстоящия концерт през април именно Мария ще бъде главно действащо лице, а тя ще се изяви като гост-изпълнител.