Мрачна прогноза за края на пандемията според астроложката Тамара Глоба

Известният астролог Тамара Глоба заяви, че прогнозира криза в края на миналата година. Рецесията на пандемията в страната ще започне постепенно и в близко бъдеще, предрече тя, цитирана от „Петел“.

По време на самоизолацията много хора започват да се обръщат към услугите на астролози и предсказатели.

Всички се интересуват само от един въпрос – кога ще приключи карантината и как ще се отрази настоящата ситуация върху живота и финансовото състояние на гражданите, пояснява тя.

Глоба каза, че е предупредила клиентите си за ситуацията, която започна в края на миналата година.

„Този период ще продължи една година. Но трябва да кажа, че ще има различни форми“, каза астрологът.

Според експерта спадът на карантината ще започне от регионите, в които хората ще започнат да се връщат към предишния си ритъм на живот до края на април. Москва и големите градове ще останат в тази ситуация още малко, а коронавирусът там ще отстъпи едва до средата на май.

„След 10 – 12 май ще се извърши постепенно връщане към предишната ситуация (преди карантина). Бих обърнала внимание на втората половина на май, началото и края на юни“, каза Тамара Глоба.

Астрологът каза още, че много страни далеч не бързат да отворят границите си. Тя уверява, че в периода от 2020 до 2022 г. някои държави ще въведат ограничения за влизането на желаещите.