Ако сте БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ или ВОДОЛЕЙ, днес ви чака интересен ден; РАК, СКОРПИОН или РИБИ – изненадващ разговор

В неделния ден всичко ще се случва сякаш с магическа пръчка – от самосебе си, без да влагате енергия или специални усилия в действията си. Неделният ден вещае затишие или застой във важни за вас дела.

Времето ще е благоприятно за акумулиране на нови знания и умения, за четене на книги и за творческа работа. Днес може да имате контакти с приятели, с които ще имат интересни теми за обсъждане, новини за споделяне и въобще да прекарате приятно време заедно (дори това да е само онлайн).

Денят вещае неприятна новина, свързана с мъж на 35-годишна възраст. Младите жени ще имат сложни отношения в семейството си, което ще изиска от тях да бъдат предпазливи в думите си, да не обидят или да ни обвинят някого без основателна причина.

Конфликтите днес са непредсказуеми и не са изключени неприятни последствия. Ако сте гневни или сърдити на някого мислете мъдро какви да бъдат вашите ответни действия и не действайте емоционално.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще възникне проблем с роднина или ще ви се наложи да отделите време за сериозен ангажимент с човек от семейството ви. Във финансов план ще имате един благоприятен ден с интересни неочаквани събития. Неделя вещае важен разговор, среща или събиране.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, през този ден от вас ще се изиска повече спокойствие и търпение. Денят за вас ще има противоположни вибрации, затова съхранете се емоционално за по-добро време. По-голямата част от деня си ще прекарате със семейството или ангажирани с различни семейни дела.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще имате интересен ден с възможности да развиете важни контакти или да свършите полезна работа. Личните ви взаимоотношения ще са хармонични, с приятни срещи и преживявания. Днес обаче ще ви натъжи една новина, която засяга човек, когото познавате. Избягвайте меланхоличните настроения, защото под тяхно влияние може да пропилеете един важен за вас ден.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще ви изненада разговор с жена, който ще има връзка с допълнителен професионален ангажимент. Днес ще обмисляте действия, които ще са свързани с дете или с млад човек, с цел постигане на успех или реализация свързана с тях. Неделя ще бъде благоприятен ден за развитие на финансови дела и за разговори, планове свързани с предстоящи разходи или приходи. Този ден ще бъде благоприятен за жените над 35 годишна възраст, които днес ще имат професионални или бизнес ангажименти.

Източник: За жената