Стоян Алексиев с признание как живее с две жени едновременно!

Актьорът Стоян Алексиев разкри пред „Уикенд“, че обича две жени едновременно и живее с тях.

Екранният образ на проф. Генадиев от „Откраднат живот” признава, че с Ивана Бобойчева, колежката, с която беше заснет в интимни пози, се обичат.

„Да обичаш един човек е хубаво и много човешко.

С Ивана изпитваме взаимно уважение един към друг. Това нашето е среща, обич на двама колеги. Срещат се двама души и независимо от възрастта си и стават близки…”, обяснява актьорът, който категорично отказва да разкрие дали е интимен с Ивана.

Той е категоричен, че съпругата му Надя не ревнува. „Говорили сме си и тя знае за моето отношение към Ивана-просто я обичам. Ние сме двама души, които независимо от разликата в годините, се срещнахме. Много смисъл има в това. Уважавам я е я обичам”, не крие чувства си проф. Генадиев.

Той определя съпругата си като „желязна. Да не забравяме, че е момиче, родено и израснало в СССР”, казва той. Припомняме, че през 2017 година той бе уловен от папарак в доста похотлив момент c Ивана.

Без да му пука от минувачите наоколо, 66-гoдишният тогава Cтoян Aлeĸcиeв награби в обятията си неприлично по-младата от него с цели 44 години любовница и… бръкна в гащите й. Тогава тя е 22-гoдишнa cтyдeнтĸa oт HATФИЗ. Алексиев обясни, че става дума за фотопроби за нов проект, в който участвал заедно с нея и с днешна дата продължава да твърди същото.

 

Източник: За жената