Глория развали годежа с Джермански…

Фолкпевицата Глория е развалила годежа си с пловдивския бизнесмен Йордан Джермански, шушукат в светските среди.

Според запознати изпълнителката и половинката й от два месеца не са двойка. Още преди обявяването на социалната изолация двамата имали търкания, а в първите дни вкъщи решението за раздяла било взето окончателно.

Според запознати причина за финала за взаимоотношенията им станала разпра между двамата за кариерата на Глория. Ревнивецът държал певицата да спре с музиката и да слезе от сцената, пише „Телеграф“.

Думи, които никак не се понравили на изпълнителката на “Пайнер” и тя на секундата взела решението, че ще се откаже не от песента и публиката си, а от мъжа до себе си, който поставя подобни ултиматоми.

Припомняме ви, че за връзката на певицата с Йордан Джермански се разбра през юни, миналата година, а по Коледа показа и годежен пръстен. С днешна дата, тя е върнала пръстена на бившата си половинка и е започнала на чисто живота си.

Потърсихме за коментар примата на фолка, но тя не вдигна мобилния си телефон. От сторитата и в социалната мрежа „Инстаграм“ пък става ясно, че се е отдала на морска почивка. Преди няколко дни обаче тя публикува дуета си с дъщеря си Симона „Няма кой да ме спре“, а текстът на песента прозвуча многозначително.