Изпитана рецепта за пречистване на кръвта, черния дроб ,стомаха и против болки в ставите лекува също артрит

Човешкият организъм претърпява съществени промени, вследствие на което, възрастните хора е добре да обръщат по-голямо внимание за здравето си и да контролират теглото си, променят хранителния си режим и да изчистват тялото от токсините. Ето защо ви предлагаме един начин за пречистване на тялото .

Този режим не е агресивен, а напротив – щадящ, безопасен и лесен.

Накиснете ориз в тенджера и го варете, докато кипне, след което го свалете от котлона. Изсипете водата и изплакнете ориза в обилно течаща вода. Процедурата по заливането на ориза с прясна вода и завирането му трябва да се повтори поне 3 пъти. После оризът е готов за пречистване на организма.

В резултат на тези действия, получаваме ориз, от който водата измива нишестето и другите разтворими вещества.
Оризът придобива пореста структура, благодарение на която, ще абсорбира всички вредни соли, шлаки и токсини, излишъка от холестерол.
Ако нямате заболявания на стомаха, такива като гастрит или язва, можете да не варите ориза, а просто да го залеете с гореща вода и да го изчакате 10-20 минути.

Най-добре е да се използва кафяв ориз. В него е съхранена хранителната стойност на люспите и зародишния слой, в които се съдържат витамини от група В , фолиева киселина , минерални вещества като: фосфор, цинк, мед и йод, целулоза.

Сутринта на празен стомах изяжте 1 супена лъжица ориз. После не яжте и не пийте нищо в продължение на 3 – 4 часа.

Пълният курс на пречистване на организма е 2 седмици . Това е периодът, през който тялото ви ще се изчисти от токсините натрупвани в кръвта черния длоб и стомоха.

Резултатите са впечатляващи от пречистващия режим:

забележимо подобряване на самочувствието
подмладяване
намаляване на теглото
изчезват проблемите с кожата
намаляват отоците
подобрява се работата на черния дроб и бъбреците
подобрява се цялостната обмяна на веществата
изчезват болките в ставите
движенията стават лесни
организмът се изчиства от отлаганията в кръвоносните съдове , ставите и тъканите

За да подсилите ефекта на прочистване, може да ядете по 1 супена лъжица ориз и преди вечеря, като после хапнете само овесена каша със сушени плодове. След пречистващия период ще се чувствате доста по-свежи, подмладени и енергични. Освен това, на всяка цена ще нормализирате теглото си.