Изненада! Енчо Керязов се разведе заради Мария Игнатова! СНИМКИ

Мария Игнатова определено е оставила трайни следи в личния свят на един от най-известните ни циркови артисти – Енчо Керязов, след като той взе съдбоносно решение и вече официално е разведен.

Акробатът със световна слава, който днес се изявява в съвсем различно амлоа – като заместник-кмет на Ямбол, където отговаря за хуманитарните дейности в общината, се раздели със съпругата си Дима след дългогодишно съвместно съжителство.

Публична тайна е, че преди три години Енчо имаше извънбрачна връзка с водещата Мария Игнатова и в крайна сметка тя му е коствала брака, пише „Уикенд“. Слуховете за горещата авантюра достигнали до съпругата му Дима, която първоначално отказвала да повярва на ушите си, но когато се отърсила от шока, поставила ултиматум на мъжа си да избира между нея и любовницата си.

Уплашен, че бракът му се разпада, Керязов  побърза да отрече, че има близки отношения с Игнатова. „Циркът с Мария свърши, искам да бъде ясно! Не ми създавайте повече проблеми, защото медийната истерия покрай семейството ми дойде в повече. Аз обичам жена си и ще бъда с нея!“, заяви тогава акробатът. Жена му Дима му прости и публикува следното обяснение в любов в социалната мрежа:

„Преживяхме много заедно! Голяма част се намираше в сивата зона между щастието и отегчението, между задоволство и раздразнение, страх и радост, внимание и емоционална сигурност, милиони малки моменти, които създадоха нашата история! Ти не целуваше мен, а душата ми! Работехме до припадък в мъка и радост, но бяхме едно сплотено семейство. С надежда към следващите години брак, докато смъртта ни раздели!“.

Въпреки силата на думите и обясненията в любов обаче, Енчо и Дима все пак се разведоха, а новината потвърждава в скорошно интервю самият Керязов. На въпроса дали желае да коментира красивите жени, с които се свързва името му, той отговаря така: „Да ме свързват, с която искат! Аз съм разведен, свободен човек съм!“

На свой ред Мария Игнатова също понесе тежки последствия заради авантюрата с Керязов, защото точно тя й коства раздялата с дългогодишния си екранен и житейски партньор Димитър Рачков.

Известно е, че Мария и Енчо са се запознали покрай продуцента Магърдич Халваджиян, който е приятел и на двамата. Когато започнали да флиртуват един с друг, блондинката вече имала проблеми с Рачков.

Любопитна подробност е, че сред първите, научили за любовната афера на Мария и Енчо, била съпругата на Маги Халваджиян – Кремена, която споделила на мъжа си. Той, разбира се, провел разговор с Игнатова по деликатната тема и я помолил, ако е вярно, че се среща с акробата, да намери сили и да каже на Рачков.

„Мария, естествено, отричаше, че има отношения с Енчо, но няколко дни по-късно пожела да се раздели с Димитър и се изнесе от жилището му, без да му съобщава, че има друг мъж в живота си. Рачков обаче бързо научи кой е – в нашите среди такива тайни не се пазят много дълго“, разказва тогава служител в продуцентската компания на Халваджиян. Малко след това Игнатова и Керязов се появиха заедно на 50-ия юбилеен рожден ден на Маги Халваджиян, който бе пропуснат демонстративно от изоставения актьор.

Щом съпругата на Енчо научила обаче, той подвил опашка и се отказал от връзката си с Мария в името на семейното благо. Огорчена, водещата също поискала да се върне при Рачков, ала той бил непреклонен и не желаел да я вижда./show.blitz.bg