ТВ Враца свали репортажа с посещението на Борисов и нагласените агитки

ТВ Враца свали репортажа с посещението на Борисов и нагласените агитки, които го посрещнаха с овации и аплодисменти, предаде Фрог нюз.

“Не е ясно дали това е станало сред натиск „отгоре“ или медията си е наложила сама цензура.  Припомняме ви, че врачанска телевизия разобличи театралната постановката от вчера, озаглавена ”Борисов на посещение в града”. От репортажа на ТВ Враца се вижда, че възторженото посрещане на премиера е грижливо режисирана постановка, организирана от ГЕРБ.”, посочва Фрог.

Тв Враца, защо свалихте репортажа от посещението на Бойко Борисов? Питам така, защото от централата казват, че ръководството е в отпуск”, написа Генка Шикерова във Фейсбук.

По-рано ТВ Враца показа смел репортаж от вчерашното посещение на премиера Бойко Борисов в града. Оказва се, че възторженото посрещане на премиера във Враца е предварително режисирана постановка, организирана от ГЕРБ, п ише факти.бг.

Журналистите от телевизията обясняват, че официално съобщение за посещението на Борисов не е имало, припомнят и 10-годишното отлагане на ремонта на пътя София – Видин.

Вчера в големите медии бе показано как под бурни аплодисменти Бойко Борисов слиза от джипа във Враца. Събралите се хора горещо ръкопляскаха и скандираха името му. “Благодарим ти Бойко. Ти направи най-хубавото нещо за нас”, “Ако беше лесно Орешарски да го е направил”,  бяха част от скандиранията.

Във видеото обаче се вижда как местни журналисти изобщо не са допуснати вътре.

Журналистка от телевизия Враца успява да му зададе и въпросът, който никой досега не беше посмял: “Какво трябва да се случи, за да подадете оставка?”. Ето и реакцията на Борисов:

 

Снимка: фейсбук, видео: ТВ Враца, You tube
Източник-petel.bg