Синът на Стефан Данаилов с голям успех отвъд Океана

Владимир, единственото дете на кинолегендата Стефан Данаилов, вече работи със скалпела в САЩ. Младият мъж, е студент по медицина, вече е започнал хирургически стаж в Западна Вирджиния.

И на шега споделил, че тъй като е начинаещ, за момента му позволяват да кълца само циреи и кисти, но се зарече да стане велик майстор на скалпела.

Влади и съпругата му Виктория били поканени от свекървата Ирен Кривошиева да дойдат у нас за панихидата на Ламбо на 27 август, но почти денонощната заетост на Данаилов – младши в отделението осуетила тези планове.

Младият мъж обаче смята да намине до родината най-късно за Нова година, пише „Марица“.

„И аз, когато бях малък, се увличах по актьорството, но съм доволен, че избрах лекарската професия. „Д-р Данаилов“ звучи отлично, нали? Освен това ще съм първият медик и в двете фамилии“, споделя с усмивка Влади.

Увлеченият по религията младок получавал съвсем дребни пари като стажант – по-малко от 20 000 долара годишно, и разчитал преди всичко на семейството на съпругата си. Влади бил търпелив, тъй като е добре известно, че в САЩ лекарите са добре платени и когато стане пълноправен хирург, доходите му ще скочат поне десетократно.

Източник: За жената