Готова е оставката на Борисов

От Гражданско движение “Боец” входираха оставката на премиера Борисов и правителството като официален документ с номер и печат в областната управа във Видин. Чакат подписа му, предаде actualno.com.

За това съобщават днес от движението на Facebook страницата си.

“ТАКА! Това е оставката на Борисов, заведена от БОЕЦ официално с входящ номер в областна администрация Видин. Това вече е официален документ. Сега Буда има избор, или да я подпише доброволно и да свърши със срамната и жалка агония, или да я подпише позорно на втори под дъжд от яйца и домати. Такава е съдбата на всеки презрян диктатор и мафиот. Ние нашият избор да отстраним мафията от властта сме го направили. Битката продължава!”

В самият документ е записано (Actualno.com запазва автентичния правопис):

“Аз, Бойко Методиев Борисов, заради гражданите на площадите и по криминални и корупционни причини, подавам оставка, като премиер на Република България. Проверяват Иван Гешев по сигнал на гражданското движение БОЕЦ От изявление на гражданско сдружение БОЕЦ научаваме, че има реакция на техния сигнал до Висшия съдебен съвет за извършване на проверка … Прочети повече По същите причини подавам оставката и на цялото правителство. Решението ми е съгласувано с Шиши, Меди, Гоце и Цветелина.” Документът очаква подписа на “Бойко Методиев Борисов – Буда”. За дата е посочена 27.07.2020г.