Гръм в ефира! Фънки разби Игнатова, призна ѝ, че…

Музикантът Димитър Ковачев – Фънки бил злобен като като мълък и е имал скучно детство, пише monitor.bg.

Това признава самият той пред водещата Мария Игнатова в „Папараци – ново 20!“. Фънки е специален гост в предаването, като специаен акцент се слага върху неговите спомени за детството. Едни от малкото му забавни моменти като дете са били когато с приятели са крадели краставици или светлоотразителите на колите, заради което е изял не малко бой.

В комедийния таблоид без аналог в телевизионния ефир у нас – „Папараци – ново 20!“ зрителите ще разберат детайли от живота на децата и техните известни майки. И тъй като шоуто цели да усмихне зрителите си, тема в новия брой ще бъде двойното щастие, което екипът на таблоида ще сподели във формата на кадри от разходка в парка на Ася Капчикова с новородените си близнаци – Ивиан и Ианик, както и новото начало на близнаците на Крум и Мая Савови – Катрин и Крум-младши. Диана Великова, половинката на Орлин Павлов, също ще сподели мигове от разходката си със своята дъщеря.

Сред звездите деца, които ще бъдат герои в предаването ще бъде и Васил Арнаудов – синът на Андрей Арнаудов и Емануела Толева. Той бе заедно със своите родители на премиерата на филма на Петя Дикова, направен специално за кампанията на ДНК – „Направи го сега!“. На събитието присъстваха още Юлияна Дончева, Аня Пенчева и Ивайло Караньотов, Ники Кънчев и Владо Николов.