Йосиф Сърчаджиев оставя Алекс без наследство

Йосиф Сърчаджиев е на път да остави извънбрачната си дъщеря Александра без наследство, узна HotArena.

Актьорът обяви, че продава любимата си вила в ловешкото село Кирчево. Преди няколко години той се раздели и с къщата си в Синеморец. Йоско и жена му Райна продали земята си и прилежащите към нея сгради, защото спокойното в миналото селце постепенно се превръщало в шумен бетонен курорт. Общият им дом в столицата артистичното семейство планира да остави на общата си дъщеря Ана идоведения син на Сърчаджиев от първия брак на Райна – Пролетин.

37-годишната Алекс не очаква да получи и стотинка от баща си и опроверга слуховете, че го съди заради имоти. Актрисата обаче е споделяла, че леденото отношение на Йосиф към нея било заради страха, че тя ще има претенции към имотите му. „Не ме интересуват никакви негови имоти. Говорим за несъществуващи неща и несъществуващи за мен хора“, лаконична е по темата Алекс.

Липсата на ангажименти в последните месеци заради пандемията принудила Йосиф да вземе тежкото решение да пусне за продажба имота си. Вилата от 120 квадрата била обявена за 53 000 лева. Дворът и къщата били в перфектно състояние и по нищо не личало, че става въпрос за селски имот. Сега той и Райна обитавали само софийския им апартамент. Те планирали с продажбата на селския си дом да подсигурят старините си. Така на практика Сърчаджиев лишавал от наследствените й имоти дъщеря си Александра.

Актьорът никога не е крил, че зад всички важни решения в живота му стои именно жена му Райна, която му е кака с две петилетки. Не ги раздели дори аферата му с Пепа Николова и раждането на дъщеря им. Сърчаджиев никога не е виждал 9-годишната си внучка София, пише Минаха години.