Веселин Марешки: Румен Радев ще го изгонят с камъни, както оня варненски кмет

Това е финалът, аз му казах истината в очите и той не издържа.  Румен Радев заприлича на оня варненския кмет, който ме победи на балотажа с малко, но варненци го изгониха с камъни, същата е съдбата и на Румен Радев, и него ще го изгонят с камъни. Тези консултации са безвъзвратно закъснели, не може 13 дни преди да обявиш датата, ти да правиш консултации, това е някакъв безмислен пиар, израз на страх, на една крайна демонстрация на некомпетентност и уплаха от това да обявиш дата на изборите. Не знам кой му дърпа конците, първо каза 28-и, после 28-и е лошо, нека да отложим, да чуем здравните власти.

Това каза Веселин Марешки в „Лице в лице“ по бтв в коментар за агресивното си държание срещу президента по време на консултациите за датата на изборите днес и разменените реплики между двамата.

В неговия мандат ще го запомним с две неща, въпреки надеждите на милиони българи, които гласуваха за него, включително и аз имах надежда. Той каза, че ще покаже всичките им далавери на ГЕРБ, ще ги обезкости, но неговото правителство направи такива избори, че да върне ГЕРБ на власт и да ги бетонира. В разгара на протестите той излезе и каза „Мутри, вън“. Така мутрите излязоха и изгониха нормалните хора от площадите, само с тези две неща ще го запомним Радев. Така че очкавам същото да му се случи, както на оня бившия кмет на Варна, да го изгонят с камъни, каза още Веселин Марешки.