Борисов се ядоса на Радев и изригна: Нека да каже кои пари да спрем. Парите за….

Премиерът Бойко Борисов отново тръгна на инспекция из страната. За втори пореден ден е в Пловдивска област. Вчера бе в Индустриалната зона в Раковски, а днес е в Лъки. Заедно с него е зам.-регионалният министър Николай Нанков и областният управител на Пловдив – Дани Каназирева. Ето какво каза към Борисов за Румен Радев, цитиран от burgas24.bg:

„Много бих искал, когато следващия път президентът се изказва, да каже които пари да спрем. Той казва, че се харчат много пари. Да каже: „Борисов, незабавно спри 106 млн. лв. на месец за пенсионерите, 15% увеличението на полицаите, спри двойното увеличение на заплатите на учителите, спри парите за кметовете!“. Да каже които пари да спрем – за хората на първа линия, за мерките 60/40, 80/20 и 75/0? Да каже: „Спрете АМ „Хемус“, защото не е важно за Варна и Търново, спрете Ботевград – Мездра, Монтана – Враца – Видин, спрете АМ „Европа“. Да каже: „Спрете незабавно АМ „Струма“.

„Харчели се пари. Изброих сигурно 5 млрд. лв. в тези проекти и за това, което се прави. Пандемия е. Виждате в другите държави в какви тежки условия са. В България с майсторско управление в момента сме добре и бизнесът работи.“