Фънки: Ще изям и изпия хонорара от „Капките“

„Аз съм лош имитатор, не бих се качил да се излагам на сцената. Да, мога да пея, пял съм и продължавам, но това нищо не значи.

Шоуто не е предаване за певци. И ако Къци или който и да е не е добър, цап по тиквата и дотук си. Аз не съм като онези от журитата, дето са все деликатни, сакън да не ядосаш някой, дрън-дрън“.

Това сподели най-забавният от риалити форматите у нас, Димитър Ковчев-Фънки, който всеки понеделник гледаме в „Като две капки вода“.

Веселото шефче от рокерската фирма, както наричат китариста, обясни, че хонорарът му от предаването ще изпие и изяде във вид на диетична водка, уиски или ракия, защото в това пандемично време други приходи няма, пише „България днес“,

„Но то за всички е така. С моя съдружник Амебата замразихме фирмата си, а загубите ни са огромни. Иначе записахме с „Черно фередже“ нов клип и това ми е в мозъка сега“, смее се Фънки, който ходи с 20 лева на ден в джоба и не се смята за богат.

„Планувам си нови татуси. В момента имам пет и трябва да си оправя лявата ръка. Няма обаче да си правя цял ръкав. Противник съм на цветните татуси. Признавам само черно и бяло без шарени изгъзици. И до дни ще си ги направя!“, споделя още китаристът.

Освен че всеки понеделник се забавлява с Хилда и Юлиан Вергов, Фънки очаква с нетърпение да се ваксинира майка му, за да му направи шкембе-чорба и двамата да се наприказват и напрегръщат.

„Но имам претенции, искам ваксината за майка ми да е на специална фирма, не всяка става“, смее се музикантът и добавя, че напоследък най се забавлява с хората, които му се връзват на шегите.

„Като почна на майтап да лъжа и усетя, че човекът се поддава на глупостите ми, луд мога да го направя. Ама се сдържам да не правя циркове“, смее се любимецът на публиката Фънки.