Финансов хороскоп за следващата седмица-Големи радости за Телец, Близнаци-Късмет във всичко

Овен

Представителите на знака Овен ще имат трудна седмица. Влиянието на вашия покровител сега е доста силно и нестабилно, така че може да е трудно да преминете към скучно и светско ежедневие. Ще искате свобода от задължения, живи емоции, нови победи. Разбира се, като останете с впечатлението, че ще предизвика свободолюбивият Водолей, ще бъде доста трудно да работите. Щом обаче влезете в работно настроение, ще можете успешно да се справите с много текущи дела.

Голям успех очаква представители на творческите професии. Безработните също ще имат късмет тази седмица, като им дадат шанса да си намерят работата, за която отдавна са мечтали. Не се препоръчва активно да се занимавате с печалба и пари: в този период финансовият успех е съмнителен, има рискове да направите критична грешка или да изберете грешна посока.

Телец

Предстоящата седмица ще зарадва много Телец. Ще се изключат неочаквани проблеми с парите. Астролозите ви съветват да се поглезите с покупки, за които отдавна сте мечтали, но не смеете да купите. Вашите финансови спестявания няма да бъдат „накърнени“ тази седмица, като осъществите  мечтите си .

Единствената трудност, която може да възникне, е силна нужда от необичайни и положителни емоции. За щастие външните обстоятелства ще са благоприятни за вас. Не пропускайте толкова добър момент – може да не видите друг за много дълго време. В периода 3рискувате да бъдете затворени от илюзии. Вземете решения с повишено внимание: по пътя към успеха ще се появят непредвидени обстоятелства и препятствия.

Близнаци

Звездите пророкуват на Близнаци внезапно прозрение, което ще помогне по въпроси, свързани с кариерата. Не пропускайте уликите от Вселената, които ще помогнат драстично да променят живота ви. Лесно ще разберете тези сигнали. От този ден нататък ще почувствате засилване на интелектуалната дейност, ще има жажда за знания и желание да растете, да развивате и реализирате своя потенциал. През такива периоди представителите на вашето съзвездие започват да подобряват живота си, увлечени от духовни практики и търсене на съдбата си.

Що се отнася до практическия компонент на живота, в рамките на седем дни ще имате късмет буквално във всичко. Основното условие за успех е навременната инициатива. Увереността във вашите способности, съчетана с любопитство, ще ви помогне да се изкачите по кариерата. Препоръчително е да обменяте опит, да посещавате конференции и семинари, да укрепвате своята бизнес репутация и да се въздържате от харчене на големи суми пари.

Рак

Раците трябва да бъдат подготвени за неочаквания обрат на събитията тази седмица. Някои материални възможности, на които вече сте се надявали, временно няма да бъдат достъпни. Вместо това астролозите препоръчват да се съсредоточите върху други парични транзакции и неформални странични работни места. В това няма да има грешки.

Ако действате бързо и енергично, можете да надделеете над обстоятелствата. Освен това тази седмица интуитивно ще вземате правилните решения и инстинктът ви за пари ще стане безпогрешен. Ето защо, ако искате да увеличите богатството си , възползвайте се от благоприятните възможности, които звездите ще подчертаят за вас.

Лъв

Лъв ще има късмет в професионалните им дейности. За успех на работното място се опитайте да се вслушате в мнението на други хора и да координирате личните си планове и идеи с бизнес партньори, колеги и шефове. Работата в екип ще ви помогне да направите работата си по-ефективна.

В същото време се опитайте да запазите жизнеността си и да не се пренапрягате. Ще имате енергия, смелост, воля за победа, способност да превръщате идеите в действия.

Преизпълнението на положителното влияние на планетите може да влоши благосъстоянието и да доведе до спад в производителността, така че винаги оставяйте време за почивка.

Дева

Дева, идващият период е идеален за мислене към какви цели се стремите, какво искате да постигнете, за какво работите. Влиянието на подобрения от околната среда ще ви помогне да направите няколко стъпки към вашата основна цел . За начало обаче звездите се съветват да се съсредоточат върху служебните си задължения. Опитайте се да имате време да завършите всичко, което е планирано за дълго време до вторник, но все пак продължава да ви отвлича вниманието от мащабни промени.

Астролозите са уверени, че ще успеете, защото тази седмица ще можете да постигнете осезаем успех в работата. В същото време кръгът от сътрудници може да окаже негативно влияние върху избора ви и да критикува избрания от вас път. Вашите успехи могат да останат незабелязани. Възможно е да се наложи да влезете в активна борба за повишение. В преследването на успеха рискувате да допуснете грешка, която ще сложи край на постигнатото. Препоръчително е да продължите с повишено внимание и да обмислите всяка стъпка.

Везни

Везни, през новата седмица финансовите ви дела ще вървят възможно най-добре. Пригответе се за факта, че ще има много от тях: в допълнение към основния доход, звездите ви обещават работа на непълен работен ден, печалби, големи покупки, обещаващи начинания и финансов успех . Тъй като финансовата сфера няма да изисква постоянно наблюдение от вас, астролозите препоръчват да правите онези неща, които ви свързват с други хора. Опитайте се да намерите нови бизнес партньори, наставник или някой, чийто пример може да ви вдъхнови.

Не губете вяра в себе си, защото тази седмица ще започнете да имате мистичен късмет. Обстоятелствата естествено ще работят във ваша полза.

Скорпион

Тази седмица за Скорпионите звездите ще установят хармонични отношения в екипа, с шефове, колеги, бизнес партньори и подчинени. Астролозите препоръчват да бъдете в обществото възможно най-много, да участвате в колективни събития, да провеждате срещи, да сключвате сделки, да подписвате договори. Това е чудесно време за работа в екип и вземане на важни решения. Успехът във финансите ще зависи от способността ви да общувате с хората.

Нищо обаче не е идеално. Опитайте се да държите ситуацията под контрол и да спрете всякакви конфликти. През тези седем дни за вас е важно да поддържате положителни тенденции във връзката си, а не отрицателни, защото и двете са ясно изразени. В противен случай вашите контакти и възможности ще бъдат ограничени.

Стрелец

Силата на представителите на знака Стрелец тази седмица ще бъде способността за уреждане на остри конфликти и намиране на взаимно разбирателство с други хора. Под строгия контрол на вашия покровител можете да заинтересувате влиятелни хора с вашите проекти, идеи или работа. Очаква се кариерно развитие и е възможно състезателите да искат да ви примамят към себе си.

Тази седмица ще можете да се овластите, като включите други хора във вашия бизнес. Опасността е представена от заеми и дългове: можете да вземете пари назаем само ако имате надежден план как да ги върнете по-късно. В други ситуации се опитайте да спестите пари и да се държите далеч от дълговите задължения.

Козирог

Тази седмица Козирозите ще изненадат мнозина, включително и тях самите, с повишено ниво на ефективност и  самочувствие . Положителното въздействие на планетите значително ще увеличи производителността ви, така че ще можете да направите много. Астролозите съветват да не се отпускате и да черпите сили отвън: освен бизнес активност и упорита работа, опитайте се да правите това, което ви доставя удоволствие.

През следващата седмица много Козирози ще трябва да преминат тест за сила. Влиянието на червената планета ще привлече в живота ви ситуации, които могат да навредят на доверието ви. Това не е най-добрият момент да спорите с шефове, колеги и бизнес партньори. Може да се появи завист от недоброжелатели, така че ако е възможно, пазете успехите си в работното поле в тайна.

Водолей

Астро влиянията тази седмица са доста противоречиви, което може да предизвика вълнения в материалната сфера. Астролозите препоръчват на Водолеите да избягват различни рискове в професионалната си дейност. На първо място, това се отнася до необмислени решения, финансови транзакции, капиталови инвестиции, хазарт на борсата и предоставяне на заеми на бизнес партньори. Невниманието може да доведе до остър недостиг на финансови ресурси.

Звездите не забраняват да поемате инициатива: напротив, ако сте в състояние да вземете важни решения сами, можете да постигнете успех . Затова не се страхувайте да експериментирате, търсете нови, усъвършенствани методи на работа, увеличавайте производителността и ефективността си.

Риби

Предстоящата седмица за Риби ще бъде забързана и изпълнена с малки финансови проблеми. Астролозите препоръчват да не се забивате в едно нещо, а да правите всичко възможно най-бързо. Тази седмица ще бъде най-лесно да се намерят нови източници на доходи . Периодът е най-неблагоприятен за спестяване: парите ще изхвърчат, така че ще трябва да бъдат съзнателно контролирани. В противен случай е възможен конфликт поради финанси или неочаквани загуби.

Нова информация от непроверен източник може да бъде подвеждаща. Интуицията също ще пострада: може да ви накара да вземете грешно решение, да сгрешите. Не разчитайте на надеждността на партньори или близки.