Снимка на Глория от времето, когато още се е казвала Галина, разкри истинската ѝ красота

Новата мода на поп фолк звездите почти задължително включва сериозна намеса на пластичен хирург. Сред чалгаджийките, които твърдят, че стоят настрана от този тип разкрасяване, доскоро беше и Глория.

Примата на фолка се кълне, че има само една пластична операция – импланти в бюста, но скандални снимки от далечното минало показват друго, пише „Уикенд“.

Фотоси на 47-годишната певица отпреди 20 години ясно показват колко се е променила тя. На ретро кадрите Глория е все още просто Галина Иванова Пенева от Русе и е видимо пухкава. Според слуховете, изпълнителката на „Крепост” първо е махнала 2 от плаващите си ребра и затова се хвали с тази тънка талия.


Макар Глория да твърди, че извивките на тялото й са ген, фактите говорят друго. Майката на примата на фолка е доста красива и поддържана жена, но определено не е слаба и с талия на оса, нито пък дъщеря й Симона може да се похвали с мини пропорции, дори обратното.

Виж и това:  Вдовицата на Емил Шарков: 7 години след смъртта му няма научен урок. МВР повтаря…

24-годишната щерка на фолк дивата от години се бори с килограмите, а след раждането на бебето си Галина е копие на майка си от пухкавия й период.

Глория пък успява да поддържа заветните 52-53 килограма с големи лишения и диети. Всяка година тя ходи на 14-дневен детокс курс при прословутата д-р Емилова. Все пак се смята, че на помощ за тънката талия се е отзовал опитен хирург, който е извадил плаващите ребра на суетната певица.

Старите фотоси доказва, че носът на звездата е по-голям, формата на лицето й също е променена. Брадичката й видимо е по-издадена напред, което прави лицето й с по-ярко изразени черти.

Много холивудски звезди с малка брадичка също са се подлагали на подобна операция именно за да изглеждат по-изразителни. Поставят се импланти в брадичка, или т.нар. филъри, какъвто най-вероятно е случаят с Глория.

Промени има и в бюста и в скулите на изпълнителката. Бръчките се прикриват с ботокс, а трансформациите са огромни. Все пак не може да се отрече, че близо 50-годишната певица в тялото изглежда много по-добре от много 20-годишни девойки.

Виж и това:  Ето какво се случва между Алекс Сърчаджиева и Любо Нейков

Въпреки многобройните си корекции, тя все още не е изгубила идентичността си и не се е обезобразила. Колежките й Алисия, Яница и Лидия имат извънземен вид, а Галена и Преслава също вървят към обезобразяване.