Какво трябва да знаете за децата, родени на 1-во, 10-то, 19-то и 28-мо число на всеки месец?

Не всеки знае, че бебетата, родени през който и да е месец на 1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми, се считат за специални. Защо? Прочетете нататък!

Тези деца дават много на родителите си. Те са под егидата на Слънцето и от детството растат дълбоки, енергични, моментално разбират и усвояват всичко. Понякога имате впечатлението, че общувате не с бебе, а с възрастна личност.

Тези деца са невероятно любопитни и имат много ясен, необичаен ум. За разлика от връстниците си, те имат различен начин на мислене. Имат горещо желание да изпитат всичко и да научат колкото се може повече и не искат някой да ги забавя.

Тези деца имат някаква вътрешна сила и им е приятно да се различават от другите.

Хората около вас трябва само да се смеят и да се чудят на толкова умни и интересни деца. Но трябва да се има предвид, че егоизмът е присъщ на децата, родени на горните числа, и те трябва да бъдат отучени от него. Това важи особено за децата, родени на 19 и 28. Те се нуждаят от много грижовно отношение. И родителите трябва да им помогнат да развият самочувствието си. Необходимо е да се толерира тяхното мнение и да се разберат по-добре техните възгледи за живота, да се подкрепят и насърчават по всякакъв възможен начин. Тези деца имат отлично качество – наличието на воля! Родителите трябва да им поставят трудни задачи и след това да им дадат възможност сами да постигнат своите решения, като провеждат всякакви изследвания.

Виж и това: 4 неща, които се случват с тялото ви, ако започнете да ядете бадеми всеки…

За бебета, родени на 1-ви, 10-ти, 19-и и 28-и числа на всеки месец, е задължително те да бъдат изслушани. Те обичат интелигентните разговори и когато събеседникът гледа лакомо в очите им. Те се нуждаят от пространство, за да могат да приложат своите идеи на практика. Те се нуждаят и от публика, така че да има такива, които са готови да видят и разберат техните дори доста неочаквани и странни наблюдения.

За тези деца е много трудно да се научат да съществуват в обществото и да разберат, че не винаги са прави. И в този случай родителите е по-добре да дадат възможност на децата си да се държат като възрастни. По този начин те могат да избегнат безразличието към другите и да се формират като уникални специални личности. Показвайки родителското си доверие, възрастните ще получат огромна благодарност от децата. Но в допълнение към независимостта, винаги трябва да се има предвид, че въпреки самочувствието на тези деца, те понякога имат нужда от подкрепата и съветите на родителите си. С тях трябва да бъдете нежни, съпричастни, търпеливи и да се опитате да помогнете за преодоляване на предразположението към изолация.

Децата, родени на 1, 10, 19 и 28 сила от всеки месец, могат да бъдат щастливи и сами, но те също много обичат общуването с хората. Те отчаяно се нуждаят от комуникация с тези, които са развили чувство за интуиция. Тези деца трябва да се научат да бъдат малко по-толерантни към родителите си и на свой ред родителите трябва да дадат на децата си много възможности за прекарване на свободното им време. Тези деца изумяват с умовете си, целите си и възгледите си за живота, а родителите трябва да им дадат разнообразно развитие във всички посоки.

Виж и това:  Спира хъркането завинаги – пиеш преди лягане и спиш като бебе! Най-добрият приятел на…

Ако родителите на такива деца са силни личности, тогава има всички шансове те да станат авторитет на децата си, да имат уважение и да намерят приятели в лицето на децата си в продължение на много години. И от това само всички ще се възползват и ще бъдат щастливи!