Д-р Тодоров помля ЕС: COVID ваксината ви е медицински фашизъм! (ВИДЕО)

Георги Тодоров е сред лекарите, които считат ваксинацията срещу коронавирус за не само излишна, но дори вредна за здравето!

Един от най-големите лабораторни лекари у нас д-р Георги Тодоров за пореден път се изказа остро за цялата COVID ситуация по света. Той намира тези мерки, които се взимат от всички страни в ЕС, за лоши и държи те да бъдат премахнати.

„Бях в Германия наскоро. В града, в който бях, за 12 дни нямаше нито един постъпил в болница, а само новозаразени, но те не бяха болни. Въпреки това задължителното носене на маски на определени места продължава с пълна сила. Това поведение на Европейския съюз е тотално неадекватно.“ – разкрива д-р Тодоров, който има частна лаборатория в Русе.

Д-р Георги Тодоров строго осъди поведението на ЕС по време на пандемията

Според него, ако човек има антитела, т.е. прекарал е вече коронавируса, няма никакъв смисъл да се ваксинира.

Виж и това:  Доц.Мангъров обясни как да излекуваме Ковид у дома – ето какви лекарства ви трябват…

„Всички доказани ваксини трябва да се слагат. Никой не може да ме обвини в антгиваксърство. Тази конкретна ваксина обаче е хубава проява на медицински фашизъм. Медицински фашизъм е също така поставянето под карантина на здрави хора. Човек трябва да се поставя под карантина не по съмнение, че му има нещо, а по симптоми, че му има нещо. Това е постулат в медицината.“ – споделя д-р Тодоров пред телевизия КИС 13.

Лабораторният лекар е категоричен, че с това постоянно затваряне на обекти в България се погазва конституцията, тъй като според нея частната собственост е неприкосновена.