Зрител към Слави Трифонов: Каква е истината за вашите отношения с Бойко Борисов? Водещият: Всичко свърши, когато той стана кмет

Днес Слави Трифонов отговаряше на въпроси на зрителите на живо по 7/8 и на своята фейсбук страница.

Един от включилите се попита директно: „Каква е истината за вашите отношения с Бойко Борисов? Всички знаем, че преди той беше ваш приятел и често се появяваше в предаването ви. Изведнъж излязоха едни слухове, едни 50 процента. Има ли г, няма ли ги?

Слави Трифонов: Преди много години, когато царят дойде да управлява , това е преди 20 години, той имаше шеф на охраната, който беше самия Бойко Борисов. Когато царят взе властта, за главен секретар той назначи Точно Борисов. Това беше много интересно като ход от негова страна.  Тогава ние поканихме Бойко да дойде в нашето предаване. Той ми подари куче, чупи в предаването летви, беше с кимоно. Показа един образ тотално различен от всички останали членове на МВР. Стана много интересно и затова започнахме да го каним често. Разбира се в този момент логично с него имахме и по-приятелски взаимоотношения. Това свърши в момента, когато той стана кмет на София. След това стана премиер. Съвсем логичо нашите отношения станаха не само сложни, а невъзможни. След това ситуацията е такава, каквато е виждате в момента. И вие имате хора, с които сте се познавали и сприятелявали, но после нещата се променят. Аз не правя изключение от вас или от всеки нормален човек. Хората се променят според обстоятелствата“, завърши Слави.

Виж и това:  Слави на въпрос на зрител: „Няма да се коалираме с ГЕРБ, ДПС и БСП….