Зов за помощ! Нели от Каварна се бори с агресивен рак, Борко е роден с една ръчичка, а бащата ги изоставил още, докато е бременна

Млада майка се нуждае от финансова помощ, за да пребори коварна болест и да е до детето си. Тя е подложена на непрекъснати изпитания от съдбат, а единствената й цел е да бъде опора на малкото си момченце, съобщава „Флагман“.

Вече втора година Нели Маринова от Каварна, която е и баща, и майка на малкия Борис, се бори с ужасно онкологично заболяване.

Благодарение на щедростта на добри хора, успява да събере средства за лечение в „Amerikan Hastanesi“ в Истанбул, но болестта се оказва агресивна, а сметките и задълженията непрекъснато се увеличават.

Изпитанията пред младото слънчево момиче започват преди 8 години, когато синът й се ражда без ръчичка, а бащата се изпарява още докато е бременна. На детето е поставена протеза, въпреки това то не може да се обслужва без помощта на майка си.

На 10.06.2019 година Нели чува страшната диагноза „рак на шийката на матката“. Подложена е на две тежки операции, като при втората са изрязани част от вътрешните й органи. Заради тумор е отстранено дебелото й черво.

Междувременно минава лъчетерапия и химиотерапия, които изтощават организма й до краен предел. За да оцелее, се нуждае от скъпо струващо лечение в Турция за укрепване на организма, стабилизиране на кръвните показатели, допълнителни изследвания и медикаментозно лечение на онкологичното заболяване. Част от вливките вече са извършени, но събраните средства са недостатъчни за приключване на първия курс от лечението.

„Длъжна съм да опитам всичко заради детето ми и имам нужда от вашата подкрепа, защото необходимата сума за лечението, което трябва да премина, е непосилна за мен и моето семейство! Отслабнах до степен, в която ми е невъзможно да стана от леглото, защото съм около 30 килограма. Имам нетърпими болки в областта на таза и лимфедем (подуване) на десния крак. Вече съм толкова изтощена и не знам колко още ще издържа, но едно знам със сигурност – ще се боря до последно, защото искам да живея, искам да видя как детето ми пораства! Вашата съпричастност е единственият ми шанс да събера нужните средства, за да бъда отново здрава и да отгледам моя син Боби“, категорична е борбената майка.

В помощ на Нели приятели организират благотворителен онлайн търг, който може да намерите тук:

https://www.facebook.com/groups/2976392655780021/?notif_id=1616399553494964¬if_t=group_invited_to_group&ref=notif

Можете да помогнете на младата майка и чрез превод по дарителска сметка:

BG30BPBI79384061908401 BIC:BPBIBGSF Титуляр: Нели Георгиева Маринова

PayPal: n.marinova7@gmail.com