Всички говорят за майката на Азис, а виждали ли сте баща му (снимка)

Майката на Азис сме я виждали многократно, но кой е бащата на ромския славей?

Бащата на Азис – Троян, е в болница, научи HotArena. Това споделил ромският славей на част от екипа на „Капките“, където всеки понеделник Васко се превъплъщава в различни образи.

Това е причината Азис да не се забавлява на макс, както сме свикнали да го виждаме в многото му телевизионни изяви през годините.

Изпълнителят на „Хабиби“ не бил в настроение по време на снимките и репетициите на „Капките“ именно заради влизането на татко му в болница. Tой е в лечебно заведение от няколко дни.

Виж и това:  Ето ги близначките на Ути Бъчваров (СНИМКИ)

Въпреки не доброто здравословно състояние на своя родител Азис не моли за снизхождение, а изпълнява всяка една роля, която му се падне. „Да, така е. Бащата на Васил е в болница. Не е с коронавирус. Състоянието му е добро. Скоро ще се оправи“, каза за „България Днес“ много близък до семейството на Азис.

Каква точно е причината за влизането на Троян в лечебно заведение от рода на Азис не пожелаха да споделят. Таткакто на изпълнителя е на легло, Азис не е активен и в социалните мрежи. Последната публикация на ромския славей датира от почти седмица. Заради влизането в болница на татко му на певеца изобщо не му е до забавление.

Виж и това:  Меган и Хари признаха, че излъгаха Опра и целия свят (Снимки)

Троян е на 74 години. Живее в китна къщурка в Костинброд. Таткото на Азис многократно е споделял, че синът му иска той да се премести при него в София, ала родителят отказва. Троян е музикант. Като млад свири на акордеон. Преди години таткото на Азис пише и книга – „Бяхме Цигани“. Тя е в малък тираж, но почти целият Констинброд я притежава.