Караджов вдигна сватба – честито! Вижте хубавата му булка и кой ги венча (Видео)

Едно от най-симпатичните лица от екрана – Влади Караджов от “ Бригада Нов дом “ вдигна сватба , при това съвсем изненадващо дори за булката! Щастливата новина беше съобщена от младоженката, която сподели снимка и видео във Facebook профила си.

Вижте какво написа Цвети в социалната мрежа за сватбата, която е била пълна изненада за нея:

Караджов и Цвети

„Изненада!

Мислите си, че знаете какво е изненада?

Ми не. Не знаете.

Аз поне не знаех.

За тези, на които не им се чете – омъжих се. Изненадващо. Демек Влади ме изненада. Изненадващо станах булка, казах „ДА“ и се целунахме. Но не и неочаквано. Това е накратко.

Дългата история….

Ами… … Нали е пандемия… Дана и Коцето (кумовете) не могат да си дойдат това лято… После нямаше къде.. После имаше 100 други неща… Влади предложи преди време… Да подпишем в общината и после, когато можем, да има сватба.

След консултация с астролог – му предложих 18ти март, защото била най-най-най подходяща, а той подскочи като ужилен. Врачки били. Отряза ме зловещо, аз пък се фръцнах. Скандалче – две – и темата приключи. До онзи ден.

Отидох на снимки.. Работен ден като всички други… И изведнъж влизат феите…. И казаха каквото имат да казват….

Ами не знаех какво е да си в ступор. И да си като циментиран. И да ти бие лудо сърцето.. А да не мърдаш. Не го асимилираш. Имам малко RAM. Очевидно!..

ТОЙ беше измислил всичко. А ТЕ са му помогнали да стане реалност…

А аз не знаех къде се намирам!

Не можех да повярвам какво е направил за мен… Само и само да ме изненада! Все бях чувала за изненади – но за сватба – изненада – не бях.

Много важни хора са участвали в заговора, повече от месец! А той играел театър…

Севда и Никола застанаха до нас. Пред г-жа Фандъкова казахме „ДА“. За мен беше чест!

Космическа благодарност към всички замесени!

То.. Каквото и да кажа.. Няма да е достатъчно силно, за да се доближи като усещане до релнотото преживяване. Това, което ми се случи беше отвяващо – зашеметяващо – ултраумопомрачаващо.

И го обичам. Много.“

Караджов сватба

Влади и Цвети се запознават на снимачната площадка на „Бригада Нов дом“. Миналата година той ѝ предложи брак на морето. И двамата имат по едно дете от предишни връзки.

„По-скоро сме се харесали първо като хора и като личности, защото в крайна сметка тя вижда в мене някакъв мъж, който явно ѝ харесва, аз виждам в нея пък жена, която не е като обичайните, тя има в себе си енергия, хъс, може да натиска, може да изисква, което е интересно за един мъж да ги види тези неща първо не в жена си, а в един човек, с когото си прекарва добре в извън работно време и много екшън по време на работа. Нали знаете най-правилната поговорка каква е за един мъж: „Ти искаш да си прав или да си щастлив“, аз съм си избрал да съм щастлив“, каза преди време Караджов в интервю за bTV.

Ето и сладкото видео с цялата изненада, което Цвети качи: