Бременната Ева Веселинова показа огромен корем дни преди раждането (Снимки)

Бившата господарка на ефира и панелистка от „На кафе“, Ева Веселинова , е буквално на финалната права на бременността си. Ева е в края на 8-ия месец и много скоро се очаква да роди.

Блондинката публикува обширен пост, в който описва вълненията си около предстоящото раждане .

„Бебчетата са големи и едва се събират в коремчето на мама“, споделя тя.

Ева Веселинова бременна

„През този месец къщичката на близнаците е пораснала много, но им става все по-тясно.Те вече не просто ритат, а буквално изскачат на повърхността, разтягайки се и можеш да си хванеш краченце, колянце или ръчичка. Вълнуващо е, но и доста болезнено. Сънят вечер често е невъзможен“, разказва още чаровницата.

Както вече писахме, Ева очаква момиче и момче. В поста си в социалната мрежа, тя потвърди пола на бебетата.

Ева Веселинова 8 месец

„Момченцето вече не си знае силата, момиченцето е малко по-внимателно и доста по-деликатно“, отбелязва бъдещата майка, като описва през какви препятствия преминава: „Но когато двамата тръгнат да се въртят в различни посоки, почти ме разкъсват на две. Подготвителните контракции и силните болки в гърба са все по-чести. Вече всичко те боли. Дупят се, разтягат се, въртят се… Реагират на всеки допир, шум и погалване“.

От писанията й става ясно, че близнаците обичат най-много… гласа на таткото, който обаче за момента телевизионерката пази в тайна от медиите. „Когато го чуят, веднага започват да подскачат и почукват. Най-успокояващо е погалването на мама. Когато усетят ръката и гласа ми, веднага се кротват и заслушват. А аз често им разказвам за първата ни среща, която е все по-близо и може да е във всеки следващ момент“, заключава Веселинова.