Любовни предсказания за 10 април: БЛИЗНАЦИ – любовно пътуване; ЛЪВ – красиво събитие става реалност

Любовта е най-добрият приятел на пролетта – прекрасното чувство се възражда в душите ни едновременно със слънчевото и топло време. А в любовно отношение днешната събота ще е интересна и изненадваща! Ето какво да очаквате в любовния хороскоп за днес, 10 април:

любовен хороскоп

Овен

Чудесен ден в любовно отношение е днешната събота за Овните.

Ще се чувстват обичани и ще имат желание да направят нещо мило за своята половинка. Изведнъж мрачните мисли ще бъдат потушени и на тяхно място ще се настанят надежди за един по-добър, сплотен и споделен живот. Периодът е подходящ за предприемане на по-сериозни стъпки в любовта.

Телец

Телците няма да се чувстват особено щастливи в събота. Много е вероятно мрачното им настроение да бъде резултат от постоянните скандали и неразбирателство в семейството. Те все още не успяват да намерят онази златна среда, в която да се чувстват добре със своята половинка. Често се питат дали това е подходящият човек за тях и все още не успяват да си отговорят на този въпрос.

Близнаци

Любовна магия обгръща Близнаците в почивният ден. Съботата ще се окаже възможност за ново запознанство. Пътуване, което са планирали отдавна, ще ги отведе при голямата любов. Очакват се смесени емоции, преплетени с желания. Много вероятно е именно на този ден да забравят за разочарованието от последната си връзка.

романтик

Рак

За представителите на зодията днешният ден няма да е най-спокойният, що се касае до любовта. Очаква се да влязат в конфликт със своя партньор. Обръщат прекалено много внимание на малките детайли, опитвайки се да превъзпитат човека до тях. Звездите ги съветват да приемат половинката си такава, каквато е, вместо това да я променят.

Лъв

Лъвовете днес са в очакване на нещо изключително приятно и вълнуващо. Красиво събитие ще се превърне в реалност. Възможно е именно на този ден да научат прекрасна новина, свързана с появата на дете. В събота не е препоръчително да флиртуват, особено с напълно непознати хора.

Дева

Днес Девите ще имат съмнения в своята половинка. Напълно възможно е това да е в следствие на събития, случили се неотдавна. Те ще изпитват ревност, но основание за нея няма. През втората половина на деня ще получат обяснение в любов или самите те ще имат желание да изрекат на глас най-съкровените си мисли и чувства.

Везни

Везните днес са на ръба на отчаянието, що се касае до любовта. От известно време насам се опитват да се преборят със съмненията, които не напускат мислите им. Те правят редица опити да погледнат над ситуацията от един по-различен ъгъл, но не успяват. В събота им предстои да проведат сериозен разговор с половинките си и да решат какво ще правят от тук нататък.

сърце от маргаритки

Скорпион

За Скорпионите почивният ден ще им позволи да реализират някои от идеите си, свързани с любовта. Те ще имат желание да изненадат своята половинка и са планирали да похарчат огромна сума пари, свързана с пътуване или друг мил жест. Не е препоръчително обаче да пилеят безразборно спестяванията си, защото скоро може да се наложи да опрат до тях.

Стрелец

Представителите на зодията днес ще бъдат обгърнати от надежди и мечти. Те ще се чувстват спокойни и ще предпочете да прекарат деня си в компанията на своята половинка у дома. Възможно е да получат обаждане от свой роднина, което много ще ги развесели и още повече ще подплати доброто им настроение.

Козирог

Днес тази зодия ще се чувства изморена от всички онези любовни премеждия, през които й се е наложило да премине през последните няколко месеца. Ще се опита да проведе сериозен разговор с половинката си, но според звездите в събота не е най-благоприятното време за решаване на проблеми от такова естество.

Водолей

За Водолеите събота е ден за нови възможности. Те ще се опитат да надникнат надълбоко в чувствата си и да разберат какво точно ги свързва с тяхната половинка. Много е вероятно на този ден да се чувстват объркани и да имат нужда от малко повече внимание, ласки и романтика.

Риби

Съботният ден ще бъде отчайващ за представителите на зодията. Те ще правят куп мили жестове за половинката си, но старанието им няма да бъде оценено по начин, за какъвто се надяват. Възможно е на този ден да срещнат човек, който тотално да промени представите им за любовта.