Борисов за Илчовски: Не го познавам, не искам и да знам какви са му твърденията. Сега навързах защо Радев прави правителство

Премиерът Бойко Борисов обяви преди минути, че не познава бизнесмена Светослав Илчовски, който вчера подаде сигнал в комисията за ревизия на парламента от последните 10 години.

Сега навързах всичко защо Радев прави това правителство, каза  Борисов по повод скандалните разкрития на бизнесмена Светослав Илчовски относно натиска върху българските предприемачи и как Мата Хари се оказа в спалнята му и снима пачките с пари и златните кюлчета в чекмеджето му.

„Не го познавам, не искам и да знам какви са му твърденията. Аз се занимавам с политика“, отговори той на въпрос на журналист и веднага премина отново към политическите теми, свързани с останалите партии.

„Те ще извадят и още кокошаревски свидетели. Платили са на  хора да излизат да говорят. Като им видите профила всеки ще си направи извода от къде идват“, добави той.

„Това ли им е програмата? Досега всеки, който ме е атакувал, е губил изборите“, каза още Борисов.

Малко преди това премиерът в оставка каза: „Какви комисии, какви 5 лева? Само атакуват Борисов. Стига с тези чекмеджета, само това знаят да питат“.

„Очаквах за месец и половина управление. Единствено чувам как щели да носят на Радев документи. Те ще извадят още кошаревски свидетели. Платили са на още хора да говоря. Толкоз.  Една година се занимават с това, а ги пребихме със 75 депутати. Радвам се на машините, ще се намалят недействителните гласове“