Причината за смъртта на Ваня Костова остава неизвестна. Синът й написа тъжен пост във Фейсбук!

Синът на Ваня Костова, която почива на Гергьовден, Боян Михайлов, е непримирим с тежката загуба. „Нима ще ме оставиш, мамо“, пише той във фейсбук.

След смъртта на майка си той цяла нощ споделя в личния си профил снимки и песни на обичаната Ваня Костова, предаде fakti.bg.

Синът на Ваня Костова: Нима ще ме оставиш, мамо

За никого не е тайна, че Боян и Ваня имаха специална връзка. След раздялата със Стефаниа Цветкова, той се пренесе да живее с майка си. Двамата бяха изключително близки и тя го придружаваше на най-важните му изяви.

Припомняме, че на 6 май на 64-годишна възраст почина певицата Ваня Костова. Към момента причините за трагичната кончина на обичаната от всички българи певица не са известни.

За никого не е тайна, че Боян и Ваня имаха специална връзка. След раздялата със Стефаниа Цветкова, той се пренесе да живее с майка си. Двамата бяха изключително близки и тя го придружаваше на най-важните му изяви. Припомняме, че на 6 май на 64-годишна възраст почина певицата Ваня Костова. Към момента причините за трагичната кончина на обичаната от всички българи певица не са известни.