Иво Аръков показа гадже-трепач! Вижте красивата му нова приятелка (СНИМКИ)

След като преживя голяма любов в лицето на Мика Стоичкова, Иво Аръков вече е доста по-внимателен да дава публичност на връзките си. За нова жена в живота на актьора се шушука от месеци, но той упорито мълчеше.

Сега обаче звездата от екрана без да иска издаде коя е тайнствената жена до него .

Оказа се, че актьорът, който в петък вечер се появява на малкия екран като спасителя-сваляч Младен в „Съни бийч“, е хлътнал по сексапилна красавица на име Габриела и двамата прекарват всяка свободна минута заедно.

Иво Аръков гадже

Откакто времето се затопли, влюбените гълъбчета обикалят из парковете, снимат се по зелените поляни и не пропускат да споделят щастието си с последователите си в социалните мрежи.

Преди дни Иво пусна кадър, на който лежи на тревата. Снимката, както става ясно от Инстаграм, е направена от надвесената над него Габриела. Аръков гледа с особена нежност към обектива й, а кадърът е придружил с думите: „Пролет. Топлото чувство на едно обещаващо начало“.

Иво Аръков трева

 

Самата Габи, която притежава впечатляващи физически дадености и обича да позира по бански, засега не е признала, но и не е отрекла връзката си с Иво.

Красива жена

Остава и загадка дали той я е свалил с някой от лафовете от богатия репертоар на героя му Младен в „Съни бийч“ или с други методи.