Глория започва работа в bTV

Глория може да заеме мястото на Камелия в шоуто „Гласът на България“ на Би Ти Ви – пише в. „Уикенд“.

Това е най-новата клюка в светските среди. Според нея примата на попфолка има огромни шансове да изгрее в музикалния формат тази есен, когато е планирано неговото завръщане на екран с осми сезон.

Тази година трябваше да бъде петата поред, в която Камелия да седне в треньорския стол на „Гласът на България“. За първи път тя зае мястото си в предаването през 2017 г. Говори се, че тя смятала да се откаже, а в стола й щяла да седне друга попфолк звезда. Според слуховете за мястото били обсъждани имената на Преслава и Глория, като се твърди, че Ками не била в много добри отношения с втората.

Телeвизията вече започва да лансира Глория като една от възможните наследници на освободеното място в шоуто. Прави впечатление, че при наложена пълна забрана за гостуване на фолк певци в актуалните предавания на Би Ти Ви примата на фолка и нейната дъщеря Симона са като абонирани за рубриките на телевизията. Майката не бе стъпвала там от години, а сега вратите пред нея изненадващо се отвориха – коментира изданието.